Dimitar in English

InSighting Съвършенството на медитацията

drop-of-water-351778_960_720ЗА ТЪРСЕЩИТЕ

СВОБОДАТА НА УМА,
НЕОБУСЛОВЕНОСТ ОТ СВЕТА,
КРАСОТАТА НА ДУХА,
НА НЕЩАТА СЪЩНОСТТА
И ПРЕДЕЛНА ЯСНОТА

БЕЗ “ТУК”
И ОТВЪД “СЕГА”…

INSIGHTING СЪБИТИЕТО НА ПРОЛЕТТА

ПОТРОПВА НА ТВОЯТА ВРАТА!

СЪВЪРШЕНСТВОТО НА МЕДИТАЦИЯТА 2016

БЕЗ-КУЛТОВИЯТ INSIGHTING ШЕСТДНЕВЕН РИТРИЙТ

19-24 АПРИЛ

НА УЕДИНЕНО МЯСТО В РОДОПИТЕ

БЕЗЦЕННИ НОВИ И ТРАДИЦИОННИ ДИАМАНТИ ОТ INSIGHTING ПРАКТИКИ ЗА ЦЕНИТЕЛИТЕ НА АВТЕНТИЧНАТА МЕДИТАЦИЯ 

ТЕОРЕТИЧЕН МОДУЛ:
CULTLESS — ЖИВОТЪТ, НЕОБУСЛОВЕН ОТ КУЛТОВЕ

ПРАКТИЧЕСКИ МОДУЛ:
ЦИКЪЛ ОТ МЕДИТАЦИИ “КОД ГРАФИТ. ТОЧКИТЕ НА НЕСТАБИЛИТЕТА — ПОВРАТНИТЕ ТОЧКИ В СЪДБАТА”

ВОДЕЩ НА СЕМИНАРА – Д-Р ДИМИТЪР ТЕНЧЕВ
ОСНОВАТЕЛ НА INSIGHTING

Съвършенството на медитацията — Welcome drink

  • Обичаш волността? Не понасяш шибаната (си) рутина?
  • Обичаш семплата опростеност? Мразиш живота (си), изпълнен с лицемерни условности и претоварващи битовизми?
  • Обичаш планината? Считаш морето за една източваща енергията клоака?
  • Обичаш пътуването в съзнанието? Разбрал си несъстоятелността и безсмислието на екскурзийките до (е)Бали, (е)Белийз, (без е)Непал и други претоварващи тялото и изпразващите (не по освобождаващ начин) психиката дестинации?
  • Искаш промяна? Но не знаеш накъде да тръгнеш?
  • Обичаш медитацията? Или искаш да я заобичаш, като се научиш да медитираш?

Окей! Попаднал си на правилното място. Или… си на път да попаднеш на него.

Освен ако:

  • Не се намери “основателна” причина да отложиш (отново) единственото важно нещо в живота си — времето за духа (и за себе) си.
  • Не се самозалъжеш за пореден път (бъг, присъщ за човека по принцип), че има нещо по-важно за правене или място, по-наложително за посещаване.
  • Не затвърдиш за пореден път статута си на завършен конформист, слушайки някои от близките си или приятелите си ОП-та, че животът е “реален” и затова трябва да бъдеш и ти “реалист”. Иначе как ще се реали-зираш в риалитито?
  • Не решиш, че такова нещо като ритрийт (уединение), медитация, анти-социум, магичност, липсата на обичайните простотии от ежедневната среда и на обичайните ежедневни забавления (които са си априори простотии) не е за теб. В такъв случай “Бъди щастлив”, дет’ му се вика. И една вече станала традиционна превантивна мярка — натисни х-чето на браузера си немедлено.
  • Не предприемеш “дързък” завой към Матрицата точно преди да си тръгнал към ритрийта, защото не може да се отскубнеш от гравитиращата и́ сила или нейните “благинки” (все в гъз!)..
  • Не измислиш друга причина да не скъсаш с култовете, които са овързали в плетеница от вериги съзнанието ти, до степен, в която то не подлежи на предефиниране (разбирай освобождаване от излишното).

Ако не попадаш в една от шестте клаузи от “ако”-та по-горе — приеми едно питие за “добре дошъл/дошла” на първия InSighting медитативен ритрийт “Код Графит”, посветен на Cultless — живота, свободен от култове.

Прочети още:

разгледай още по темата
  • Временните Автономни Зони – оазиси на свободата
    Зоната на комфорт vs Временните Автономни Зони Как да достигнем до оазисите на свободата един сеанс с д-р Димитър Тенчев Отдавна ми се искаше да напиша статия за Автономните Зони – тема, която ме...
  • Стремежът към свобода е антидотът за страховете ни
    Вестник „Доктор” / 11-18 февруари 2013 г.  Интервю на Люба Момчилова с д-р Димитър Тенчев  Доколко българите са попаднали в хватката на тревожността и паническите разстройства? Не само българит...
  • Бъдете InSighting!
    списание ELLE / октомври 2011 Интервю на Деси Тодорова с д-р Димитър Тенчев Интензивното дишане освобождава от натрупаните през годините психотравми и физически блокажи, и променя светогледа. Аз ...
27 Юли , 2014
tenches
За Димитър Тенчев Д-р Димитър Тенчев е психотерапевт, писател, инспириращ лектор и семинар лидер на тренинзи, курсове и ритрийти по InSighting, хипноза и развитие на потенциала на личността. прочети повече