Dimitar in English

InSighting Съвършенството на медитацията

drop-of-water-351778_960_720ЗА ТЪРСЕЩИТЕ

СВОБОДАТА НА УМА,
НЕОБУСЛОВЕНОСТ ОТ СВЕТА,
КРАСОТАТА НА ДУХА,
НА НЕЩАТА СЪЩНОСТТА
И ПРЕДЕЛНА ЯСНОТА

БЕЗ “ТУК”
И ОТВЪД “СЕГА”…

INSIGHTING СЪБИТИЕТО НА ПРОЛЕТТА

ПОТРОПВА НА ТВОЯТА ВРАТА!

СЪВЪРШЕНСТВОТО НА МЕДИТАЦИЯТА 2016

БЕЗ-КУЛТОВИЯТ INSIGHTING ШЕСТДНЕВЕН РИТРИЙТ

19-24 АПРИЛ

НА УЕДИНЕНО МЯСТО В РОДОПИТЕ

БЕЗЦЕННИ НОВИ И ТРАДИЦИОННИ ДИАМАНТИ ОТ INSIGHTING ПРАКТИКИ ЗА ЦЕНИТЕЛИТЕ НА АВТЕНТИЧНАТА МЕДИТАЦИЯ 

ТЕОРЕТИЧЕН МОДУЛ:
CULTLESS — ЖИВОТЪТ, НЕОБУСЛОВЕН ОТ КУЛТОВЕ

ПРАКТИЧЕСКИ МОДУЛ:
ЦИКЪЛ ОТ МЕДИТАЦИИ “КОД ГРАФИТ. ТОЧКИТЕ НА НЕСТАБИЛИТЕТА — ПОВРАТНИТЕ ТОЧКИ В СЪДБАТА”

ВОДЕЩ НА СЕМИНАРА – Д-Р ДИМИТЪР ТЕНЧЕВ
ОСНОВАТЕЛ НА INSIGHTING

Съвършенството на медитацията — Welcome drink

 • Обичаш волността? Не понасяш шибаната (си) рутина?
 • Обичаш семплата опростеност? Мразиш живота (си), изпълнен с лицемерни условности и претоварващи битовизми?
 • Обичаш планината? Считаш морето за една източваща енергията клоака?
 • Обичаш пътуването в съзнанието? Разбрал си несъстоятелността и безсмислието на екскурзийките до (е)Бали, (е)Белийз, (без е)Непал и други претоварващи тялото и изпразващите (не по освобождаващ начин) психиката дестинации?
 • Искаш промяна? Но не знаеш накъде да тръгнеш?
 • Обичаш медитацията? Или искаш да я заобичаш, като се научиш да медитираш?

Окей! Попаднал си на правилното място. Или… си на път да попаднеш на него.

Освен ако:

 • Не се намери “основателна” причина да отложиш (отново) единственото важно нещо в живота си — времето за духа (и за себе) си.
 • Не се самозалъжеш за пореден път (бъг, присъщ за човека по принцип), че има нещо по-важно за правене или място, по-наложително за посещаване.
 • Не затвърдиш за пореден път статута си на завършен конформист, слушайки някои от близките си или приятелите си ОП-та, че животът е “реален” и затова трябва да бъдеш и ти “реалист”. Иначе как ще се реали-зираш в риалитито?
 • Не решиш, че такова нещо като ритрийт (уединение), медитация, анти-социум, магичност, липсата на обичайните простотии от ежедневната среда и на обичайните ежедневни забавления (които са си априори простотии) не е за теб. В такъв случай “Бъди щастлив”, дет’ му се вика. И една вече станала традиционна превантивна мярка — натисни х-чето на браузера си немедлено.
 • Не предприемеш “дързък” завой към Матрицата точно преди да си тръгнал към ритрийта, защото не може да се отскубнеш от гравитиращата и́ сила или нейните “благинки” (все в гъз!)..
 • Не измислиш друга причина да не скъсаш с култовете, които са овързали в плетеница от вериги съзнанието ти, до степен, в която то не подлежи на предефиниране (разбирай освобождаване от излишното).

Ако не попадаш в една от шестте клаузи от “ако”-та по-горе — приеми едно питие за “добре дошъл/дошла” на първия InSighting медитативен ритрийт “Код Графит”, посветен на Cultless — живота, свободен от култове.

Прочети още:

разгледай още по темата
 • Дефицитният човек (Homo Lacunis)
  Статия на д-р Димитър Тенчев за ел. списание Rozali.com Как дефицитът на изобилие и изобилието на дефицити ограбват живота ни. Lacuna (от лат.) – празнота, яма, дефицит, загуба Лятната отпуска св...
 • Дишането – моят път към свободата
  Една среща с Димитър Здравейте! Как сте в този сив есенно-зимен ден? Никъде не ти се излиза, залостил си се на топло в бърлогата си, сложил си си чаша чай, уиски или червено вино (всекиму с...
 • Депресиите се активират по Коледа
  в. “24 часа” / 6.12.2013 г. Интервю на Анна Ботинова с д-р Димитър Тенчев Д-р Тенчев, в навечерието на коледните празници се очаква приповдигнато настроение, а психотерапевтите говорят за увел...
27 Юли , 2014
tenches
За Димитър Тенчев Д-р Димитър Тенчев е психотерапевт, писател, инспириращ лектор и семинар лидер на тренинзи, курсове и ритрийти по InSighting, хипноза и развитие на потенциала на личността. прочети повече