Dimitar in English

InSighting Съвършенството на медитацията

drop-of-water-351778_960_720ЗА ТЪРСЕЩИТЕ

СВОБОДАТА НА УМА,
НЕОБУСЛОВЕНОСТ ОТ СВЕТА,
КРАСОТАТА НА ДУХА,
НА НЕЩАТА СЪЩНОСТТА
И ПРЕДЕЛНА ЯСНОТА

БЕЗ “ТУК”
И ОТВЪД “СЕГА”…

INSIGHTING СЪБИТИЕТО НА ПРОЛЕТТА

ПОТРОПВА НА ТВОЯТА ВРАТА!

СЪВЪРШЕНСТВОТО НА МЕДИТАЦИЯТА 2016

БЕЗ-КУЛТОВИЯТ INSIGHTING ШЕСТДНЕВЕН РИТРИЙТ

19-24 АПРИЛ

НА УЕДИНЕНО МЯСТО В РОДОПИТЕ

БЕЗЦЕННИ НОВИ И ТРАДИЦИОННИ ДИАМАНТИ ОТ INSIGHTING ПРАКТИКИ ЗА ЦЕНИТЕЛИТЕ НА АВТЕНТИЧНАТА МЕДИТАЦИЯ 

ТЕОРЕТИЧЕН МОДУЛ:
CULTLESS — ЖИВОТЪТ, НЕОБУСЛОВЕН ОТ КУЛТОВЕ

ПРАКТИЧЕСКИ МОДУЛ:
ЦИКЪЛ ОТ МЕДИТАЦИИ “КОД ГРАФИТ. ТОЧКИТЕ НА НЕСТАБИЛИТЕТА — ПОВРАТНИТЕ ТОЧКИ В СЪДБАТА”

ВОДЕЩ НА СЕМИНАРА – Д-Р ДИМИТЪР ТЕНЧЕВ
ОСНОВАТЕЛ НА INSIGHTING

Съвършенството на медитацията — Welcome drink

 • Обичаш волността? Не понасяш шибаната (си) рутина?
 • Обичаш семплата опростеност? Мразиш живота (си), изпълнен с лицемерни условности и претоварващи битовизми?
 • Обичаш планината? Считаш морето за една източваща енергията клоака?
 • Обичаш пътуването в съзнанието? Разбрал си несъстоятелността и безсмислието на екскурзийките до (е)Бали, (е)Белийз, (без е)Непал и други претоварващи тялото и изпразващите (не по освобождаващ начин) психиката дестинации?
 • Искаш промяна? Но не знаеш накъде да тръгнеш?
 • Обичаш медитацията? Или искаш да я заобичаш, като се научиш да медитираш?

Окей! Попаднал си на правилното място. Или… си на път да попаднеш на него.

Освен ако:

 • Не се намери “основателна” причина да отложиш (отново) единственото важно нещо в живота си — времето за духа (и за себе) си.
 • Не се самозалъжеш за пореден път (бъг, присъщ за човека по принцип), че има нещо по-важно за правене или място, по-наложително за посещаване.
 • Не затвърдиш за пореден път статута си на завършен конформист, слушайки някои от близките си или приятелите си ОП-та, че животът е “реален” и затова трябва да бъдеш и ти “реалист”. Иначе как ще се реали-зираш в риалитито?
 • Не решиш, че такова нещо като ритрийт (уединение), медитация, анти-социум, магичност, липсата на обичайните простотии от ежедневната среда и на обичайните ежедневни забавления (които са си априори простотии) не е за теб. В такъв случай “Бъди щастлив”, дет’ му се вика. И една вече станала традиционна превантивна мярка — натисни х-чето на браузера си немедлено.
 • Не предприемеш “дързък” завой към Матрицата точно преди да си тръгнал към ритрийта, защото не може да се отскубнеш от гравитиращата и́ сила или нейните “благинки” (все в гъз!)..
 • Не измислиш друга причина да не скъсаш с култовете, които са овързали в плетеница от вериги съзнанието ти, до степен, в която то не подлежи на предефиниране (разбирай освобождаване от излишното).

Ако не попадаш в една от шестте клаузи от “ако”-та по-горе — приеми едно питие за “добре дошъл/дошла” на първия InSighting медитативен ритрийт “Код Графит”, посветен на Cultless — живота, свободен от култове.

Прочети още:

разгледай още по темата
 • Когато ти ще си далече от мен
  Как да прекъснем тираничните, паразитните и празните връзки в живота си сп. "Осем"  бр.2 / 2014 г. Един сеанс с д-р Димитър Тенчев “Всичко, което не е необходимо, е излишно” Латинска погово...
 • Капанът на double bind ефекта
  или Илюзията за избор на съвременния човек Един сеанс с д-р Димитър Тенчев Наскоро завърши модул А от десетия ми юбилеен випуск от курсовете по хипноза, които провеждам всяка година (а поради голем...
 • Хипнозата – в зоната на здрача
  Статия на д-р Димитър Тенчев за електронното списание Rozali.com Ежегодно в края на месец март започват вече станалите традиция курсове по хипноза и хипнотерапия, които се провеждат в „Инсайтинг цент...
27 Юли , 2014
tenches
За Димитър Тенчев Д-р Димитър Тенчев е психотерапевт, писател, инспириращ лектор и семинар лидер на тренинзи, курсове и ритрийти по InSighting, хипноза и развитие на потенциала на личността. прочети повече