Dimitar in English

InSighting Съвършенството на медитацията

drop-of-water-351778_960_720ЗА ТЪРСЕЩИТЕ

СВОБОДАТА НА УМА,
НЕОБУСЛОВЕНОСТ ОТ СВЕТА,
КРАСОТАТА НА ДУХА,
НА НЕЩАТА СЪЩНОСТТА
И ПРЕДЕЛНА ЯСНОТА

БЕЗ “ТУК”
И ОТВЪД “СЕГА”…

INSIGHTING СЪБИТИЕТО НА ПРОЛЕТТА

ПОТРОПВА НА ТВОЯТА ВРАТА!

СЪВЪРШЕНСТВОТО НА МЕДИТАЦИЯТА 2016

БЕЗ-КУЛТОВИЯТ INSIGHTING ШЕСТДНЕВЕН РИТРИЙТ

19-24 АПРИЛ

НА УЕДИНЕНО МЯСТО В РОДОПИТЕ

БЕЗЦЕННИ НОВИ И ТРАДИЦИОННИ ДИАМАНТИ ОТ INSIGHTING ПРАКТИКИ ЗА ЦЕНИТЕЛИТЕ НА АВТЕНТИЧНАТА МЕДИТАЦИЯ 

ТЕОРЕТИЧЕН МОДУЛ:
CULTLESS — ЖИВОТЪТ, НЕОБУСЛОВЕН ОТ КУЛТОВЕ

ПРАКТИЧЕСКИ МОДУЛ:
ЦИКЪЛ ОТ МЕДИТАЦИИ “КОД ГРАФИТ. ТОЧКИТЕ НА НЕСТАБИЛИТЕТА — ПОВРАТНИТЕ ТОЧКИ В СЪДБАТА”

ВОДЕЩ НА СЕМИНАРА – Д-Р ДИМИТЪР ТЕНЧЕВ
ОСНОВАТЕЛ НА INSIGHTING

Съвършенството на медитацията — Welcome drink

 • Обичаш волността? Не понасяш шибаната (си) рутина?
 • Обичаш семплата опростеност? Мразиш живота (си), изпълнен с лицемерни условности и претоварващи битовизми?
 • Обичаш планината? Считаш морето за една източваща енергията клоака?
 • Обичаш пътуването в съзнанието? Разбрал си несъстоятелността и безсмислието на екскурзийките до (е)Бали, (е)Белийз, (без е)Непал и други претоварващи тялото и изпразващите (не по освобождаващ начин) психиката дестинации?
 • Искаш промяна? Но не знаеш накъде да тръгнеш?
 • Обичаш медитацията? Или искаш да я заобичаш, като се научиш да медитираш?

Окей! Попаднал си на правилното място. Или… си на път да попаднеш на него.

Освен ако:

 • Не се намери “основателна” причина да отложиш (отново) единственото важно нещо в живота си — времето за духа (и за себе) си.
 • Не се самозалъжеш за пореден път (бъг, присъщ за човека по принцип), че има нещо по-важно за правене или място, по-наложително за посещаване.
 • Не затвърдиш за пореден път статута си на завършен конформист, слушайки някои от близките си или приятелите си ОП-та, че животът е “реален” и затова трябва да бъдеш и ти “реалист”. Иначе как ще се реали-зираш в риалитито?
 • Не решиш, че такова нещо като ритрийт (уединение), медитация, анти-социум, магичност, липсата на обичайните простотии от ежедневната среда и на обичайните ежедневни забавления (които са си априори простотии) не е за теб. В такъв случай “Бъди щастлив”, дет’ му се вика. И една вече станала традиционна превантивна мярка — натисни х-чето на браузера си немедлено.
 • Не предприемеш “дързък” завой към Матрицата точно преди да си тръгнал към ритрийта, защото не може да се отскубнеш от гравитиращата и́ сила или нейните “благинки” (все в гъз!)..
 • Не измислиш друга причина да не скъсаш с култовете, които са овързали в плетеница от вериги съзнанието ти, до степен, в която то не подлежи на предефиниране (разбирай освобождаване от излишното).

Ако не попадаш в една от шестте клаузи от “ако”-та по-горе — приеми едно питие за “добре дошъл/дошла” на първия InSighting медитативен ритрийт “Код Графит”, посветен на Cultless — живота, свободен от култове.

Прочети още:

разгледай още по темата
 • Девствеността не е порок
  сп. "Жената днес", октомври / ноември 2012 г. Интервю на Лилия Попова с д-р Димитър Тенчев  Каза ми, че напоследък срещаш доста девствени  жени, отдавна преминали пълнолетието. Това, честно казан...
 • Съвършенството на медитацията
  ЗА ТЪРСЕЩИТЕ СВОБОДАТА НА УМА, НЕОБУСЛОВЕНОСТ ОТ СВЕТА, КРАСОТАТА НА ДУХА, НА НЕЩАТА СЪЩНОСТТА, ИЛИ ЗА СЕБЕ СИ ПРЕДЕЛНА ЯСНОТА САМО ТУК, ЕДИНСТВЕНО СЕГА... INSIGHTING СЪБИТИЕТО НА ПРОЛ...
 • Развитие на потенциала на личността
    сп. "Go Bio", бр.11, ноември 2014 г. Статия на: д-р Димитър Тенчев Д-р Димитър Тенчев е психотерапевт, писател, инспириращ лектор и семинар лидер на тренинги, курсове и ритрийти по InSig...
27 Юли , 2014
tenches
За Димитър Тенчев Д-р Димитър Тенчев е психотерапевт, писател, инспириращ лектор и семинар лидер на тренинзи, курсове и ритрийти по InSighting, хипноза и развитие на потенциала на личността. прочети повече